Arjan Westerneng

Arjan Westerneng

Raadslid

Woonachtig in Barneveld en is de fractievoorzitter van het CDA in Barneveld. Houdt zich onder andere bezig met Ruimtelijke ordening, Woonbeleid, Duurzaamheid en de Participatiewet. Neem gerust contact met mij op via een van de onderstaande media.
Telefoonnummer: 0342-422892
Email: a.westerneng@barneveld.nl
Bekijk mijn profiel

Arjan Westerneng

Raadslid

Kernen: Stroe / De Glind

Verantwoordelijk voor: Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid, Duurzaamheid en Participatiewet

Mijn naam is Arjan Westerneng en ik ben geboren en getogen in de gemeente Barneveld. De eerste 21 jaar in Kootwijkerbroek en daarna in Barneveld waar we nog steeds wonen. Ik ben getrouwd met Anneke en we hebben samen vijf kinderen in leeftijd variërend van 14 tot 28. Sinds een paar jaar ben ik opa en dat is heel bijzonder om te ervaren. Wij behoren tot het Evangelische smaldeel in Barneveld en bezoeken wekelijks de Doorbrekers. Ik ben al vanaf mijn 18de betrokken bij het CDA in verschillende taken en functies. In het recente verleden heb ik 4 jaar in de Provinciale Staten gezeten en vanaf 2012 maak ik deel uit van de gemeenteraad van Barneveld als lid van de CDA fractie. Binnen de gemeenteraad houd ik me bezig met de ruimtelijke ordening, woonbeleid, duurzaamheid en de Participatiewet. Barneveld is een mooie gemeente met een uitstekend voorzieningenniveau, een goede bereikbaarheid, mooie natuur en inwoners die naar elkaar omzien. Ik wil mij als raadslid inzetten om dat zo te houden en waar mogelijk te verbeteren. Dit vraagt van de overheid om het maken van keuzes en het stellen van prioriteiten. Die wil ik onderbouwd vanuit de waarden van het CDA, mijn eigen principes en een stuk gezond verstand maken en daar aanspreekbaar op zijn. Meer weten? neem gerust contact met mij op.

Mijn laatste berichten

Schaffelaartheater heeft toekomst!

In de commissie Afgelopen dinsdag hebben we in de commissie gesproken over het Schaffelaartheater. Aan het begin van de bespreking in de commissie deed BI – daarin gesteund door CU, SGP en SGV - het voorstel om de behandeling van het B&W voorstel in de...

Lees meer

Thema’s Arjan