Gert van Ramshorst

Gert van Ramshorst

Raadslid

“Alle inwoners van de gemeente Barneveld moeten het gevoel hebben dat ze erbij horen en invloed kunnen uitoefenen. Dit geldt in het bijzonder voor de inwoners van alle kernen van de gemeente Barneveld en met name natuurlijk voor Voorthuizen”

Bekijk mijn profiel

Gert van Ramshorst

Kernen: Voorthuizen / Garderen

Verantwoordelijk voor: Economie

Ik ben Gert van Ramshorst en samen met Liesbeth heb ik 4 kinderen die inmiddels uitwonend zijn. Verder woon ik al 25 jaar met erg veel plezier in Voorthuizen.

Ik hou van avontuurlijke reizen, wandelen en theaterbezoek. Ook heb ik samen met Liesbeth al 2 keer een terreinauto van Amsterdam naar Dakar gereden, alwaar die auto wordt geveild voor een goed doel. Als raadslid zal ik mij bezighouden met economie, financiën, Foodvalley en ben ik tevens lid van de auditcommissie.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat alle inwoners van de gemeente Barneveld het gevoel  moeten hebben dat ze erbij horen en invloed kunnen uitoefenen. Dit geldt in het bijzonder voor de inwoners van alle kernen van de gemeente Barneveld en met name natuurlijk voor Voorthuizen

 

Mail: g.vanramshorst@cdabarneveld.nl

Tel.nr.: 06-51 61 60 96