Gert van Ramshorst

Gert van Ramshorst

Raadslid

Ik ben Gert van Ramshorst en samen met Liesbeth heb ik 4 kinderen die inmiddels uitwonend zijn. Verder woon ik al 25 jaar met erg veel plezier in Voorthuizen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat alle inwoners van de gemeente Barneveld het gevoel  moeten hebben dat ze erbij horen en invloed kunnen uitoefenen.

Bekijk mijn profiel

Gert van Ramshorst

Kernen: Voorthuizen / Garderen

Verantwoordelijk voor: Economie

Ik ben Gert van Ramshorst en samen met Liesbeth heb ik 4 kinderen die inmiddels uitwonend zijn. Verder woon ik al 25 jaar met erg veel plezier in Voorthuizen.

Ik hou van avontuurlijke reizen, wandelen en theaterbezoek. Ook heb ik samen met Liesbeth al 2 keer een terreinauto van Amsterdam naar Dakar gereden, alwaar die auto wordt geveild voor een goed doel. Als raadslid zal ik mij bezighouden met economie, financiën, Foodvalley en ben ik tevens lid van de auditcommissie.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat alle inwoners van de gemeente Barneveld het gevoel  moeten hebben dat ze erbij horen en invloed kunnen uitoefenen. Dit geldt in het bijzonder voor de inwoners van alle kernen van de gemeente Barneveld en met name natuurlijk voor Voorthuizen

Mail: g.vanramshorst@cdabarneveld.nl

Tel.nr.: 06-51 61 60 96

Thema’s van Gert

Pleidooi voor behoud buslijn 102 (Terschuur en Zwartebroek)

Voor ons ligt de visie openbaar vervoer. Deze OV-visie beschrijft hoe de gemeente Barneveld zich kan inzetten op de ontwikkelingen op het gebied van openbaar vervoer. Allereerst wil het CDA een compliment geven aan het college en de betrokken ambtenaren. Deze visie is...