Daan de Vries

Daan de Vries

Fractievoorzitter

Woonachtig in Barneveld en raadslid voor het CDA in Barneveld. Houdt zich onder andere bezig met 'Sport'. Neem gerust contact met mij op via een van de onderstaande media.
Telefoonnummer: 06-49776652
Email: d.devries@barneveld.nl
Bekijk mijn profiel

Daan de Vries

Fractievoorzitter

Kernen: Kootwijk(erbroek)

Verantwoordelijk voor: Sport

Ik ben Daan de Vries, 27 jaar oud en getrouwd met Linsey. Al heel mijn leven woon ik in Barneveld en sinds maart 2014 ben ik raadslid in onze mooie gemeente. In het dagelijks leven werk ik bij een adviesbureau voor de semipublieke sector, ben ik graag sportief bezig en ben ik kerkelijk actief bij de Hervormde gemeente van Barneveld.

Als raadslid en tevens fractievoorzitter van het CDA wil ik mij graag inzetten voor een evenwichtig Barneveld. Een gemeente waarin men mensen, ongeacht geloof of levensvisie naast en mét elkaar leven. Laten we niet met het vingertje wijzen, maar elkaar de hand geven.

Mijn laatste berichten

Onderkomen voor BDSV

We hebben als raad zo’n jaar geleden een motie ingediend als raad om een tijdelijke en structurele oplossing te vinden voor de dam en schaakvereniging. Er hebben daarna veel gesprekken plaatsgevonden, we zijn tussentijds geïnformeerd en er is in een...

Lees meer

Thema’s Daan