Selecteer een pagina

Op 17 oktober houdt het CDA een inspiratieavond. Op deze avond staat de inspiratie door en het handelen uit het evangelie centraal. Wat betekent christelijke politiek voor het CDA? Waaruit blijkt dat CDA politici, gemeenteraadsleden en Kamerleden geïnspireerd zijn door het Bijbelse evangelie?

De directeur van het Wetenschappelijk Instituut van het CDA, oud-Barnevelder Pieter Jan Dijkman vertelt ons wat de kern en de kracht van het CDA is. Hij neemt ons mee naar de historische basis en verkent met ons de toekomst van de christelijke politiek.

De gastheer is Rein van Woerden, eigenaar van de camping Het Beloofde Land. Rein geeft ons een kijkje in zijn ziel, hoe hij zijn christelijk geloof handen en voeten geeft in zijn bijzonder gewaardeerde vakantiepark.

17 oktober 2019, Het Beloofde Land, Bosweg 17, Voorthuizen. Aanvang 20.00 uur, ontvangst vanaf 19.30 u. Aanmelden is gewenst, niet verplicht, via secretaris@cdabarneveld.nl. Toegang is gratis. Alle belangstellenden in christelijke politiek zijn van harte welkom!