Maarten Schipper

Maarten Schipper

Raadslid

Woonachtig in Barneveld en raadslid voor het CDA in Barneveld. Houdt zich als raadslid voornamelijk bezig met 'Ruimtelijke ordening'. Neem gerust contact met mij op via een van de onderstaande media. Telefoonnummer: 06-10266303.

Email: m.schipper@barneveld.nl

Bekijk mijn profiel

 

Maarten Schipper

Raadslid

Kern: de Glind

Verantwoordelijk voor: Ruimtelijke ordening

Ik ben Maarten Schipper en woon sinds begin jaren ’90 in Barneveld. Samen met mijn vrouw Tineke en drie dochters, Esther, Sarah en Judith, woon ik in woonwijk Veller. Daarvoor heb ik enkele jaren in De Vaarst gewoond. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als bedrijfsjurist bij ARAG Rechtsbijstand en van 2010 tot 2015 ben ik bestuurslid geweest voor het CDA. Verder ben ik van februari tot november 2015 raadscommissielid geweest en op 11 november 2015 benoemd tot raadslid. Als raadslid zal ik mij voornamelijk bezighouden met ruimtelijke ordening en veiligheid. Verder wil ik graag een bijdrage leveren aan het vergroten van de leefbaarheid in onze gemeente Barneveld. Immers, door elkaar de ruimte te geven kunnen we Barneveld en de andere kernen nog mooier maken.

 

Mail: m.schipper@cdabarneveld.nl

Tel.nr.: 06-41 21 52 97

Mijn laatste berichten

Thema’s van Maarten

Vragen over huisvesting Biologisch Centrum

Het CDA heeft onlangs een gesprek gehad met het Instituut voor Natuureducatie (IVN). Het IVN biedt sinds 1978 gratis lessen aan alle basisscholen binnen de gemeente Barneveld in het Biologisch Centrum. De gratis lessen worden vier dagen in de week volledig verzorgd...

Lees meer