Selecteer een pagina

Roel van den Broek wordt vrijdag 9 november beëdigd als raadslid voor het CDA Barneveld. Na het trieste overlijden van Gert van Ramhorst zal Roel de opengevallen raadszetel voor het CDA invullen.

Roel van den Broek (63 jaar) is tussen mei 2013 en maart 2018 raadslid voor het CDA geweest. Begin oktober is raadslid Gert van Ramshorst na een kort ziekbed overleden. Roel neemt de opengevallen plaats in de gemeenteraad over. In de gemeenteraadsvergadering van 9 november zal Roel beëdigd worden in de raad.

“Dit is verre van een gedroomde terugkeer in de raad, er zijn zoveel plausibele redenen te bedenken waarbij ik weer terug had kunnen keren in de raad, maar het overlijden van Gert, op een veel te jonge leeftijd, geeft een dubbel gevoel. Dit neemt niet weg dat ik mij volledig zal inzetten voor het CDA en de belangen van de Barneveldse samenleving”, aldus van den Broek. Hij gaat zich de komende periode bezig houden met onder andere financiën en zorg. De raadsfractie heeft op dit moment vijf zetels.