Roel van den Broek

Roel van den Broek

Raadslid

Woonachtig in Barneveld en raadslid voor het CDA in Barneveld. Houdt zich als raadslid voornamelijk bezig met "Financiën" en "zorg". Neem gerust contact met mij op via een van de onderstaande media. Telefoonnummer: 06-53527225

Bekijk mijn profiel

 

Roel van den Broek

Raadslid

Kern: Voorthuizen

Verantwoordelijk voor: Financiën en zorg

Ik ben Roel van den Broek geboren in Voorthuizen en woon in Barneveld in de wijk De Burgt. Samen met mijn vrouw Tineke hebben wij twee dochters Marieke en Liesbeth en een zoon Gerrit-Jan. Liesbeth is getrouwd met William en zij hebben twee kinderen Luuk en Sofie. Onze tweede dochter is getrouwd met Michiel en zij hebben een dochter genaamd Noé.

In het dagelijks leven ben ik vooral actief als vrijwilliger bij Welzijn Barneveld en heb ik gewerkt in de grafische industrie als general manager en international sales manager bij Kodak en Tokyo Ohka Kogyo Europe.

Van mei 2014 tot maart 2018 was ik al raadslid voor het CDA in Barneveld en dat mag ik nu vanaf november 2018 weer doen. Als raadslid zal ik mij voornamelijk bezighouden met de financiën en een deel van de zorg. Ik wil mij graag inzetten voor een financieel gezond Barneveld en een leefbare gemeente. 

Mail: r.vandenbroek@cdabarneveld.nl

Tel.nr.: 06-535 27 225