Selecteer een pagina

CDA-leden van de gemeente Barneveld én alle andere belangstellenden zijn uitgenodigd voor een bijzondere inspiratieavond op donderdag 16 mei.  De locatie is Pannenkoekenhuis De Tolboom in Terschuur, waar vanaf 19.30 uur de koffie klaarstaat. De avond gaat van start met een korte algemene ledenvergadering.

MKB-vriendelijkste gemeente

Vervolgens is het de beurt aan de heer John Dokter, eigenaar van De Korrel BV in Terschuur. Dokter geeft een presentatie over zijn paneermeelbedrijf, dat het grootste ter wereld is. Vervolgens haken we in op de actualiteit met het thema ‘Ondernemerschap’. Barneveld is onlangs verkozen tot MKB-vriendelijkste gemeente. ,,De vraag die hierbij rijst is: Wat moeten wij, als gemeente, ondernemers en gemeenteraad doen om dit predicaat te behouden? De discussie over dit onderwerp wordt gevoerd door John Dokter, Jan Wessels van de Gemeente Barneveld,  Henk Jan Ormel, CDA-kandidaat voor de Europese verkiezingen en wethouder Didi Dorrestijn”, licht Daan de Vries, fractievoorzitter van CDA Barneveld, toe. ,,Wij hopen op een boeiende avond, waarop we weer veel geïnteresseerden mogen ontmoeten.” Onder het genot van een hapje en een drankje is er vanaf 22.00 uur de gelegenheid om na te praten. Wilt u de avond bijwonen? In verband met de catering graag even aanmelden. Dit kan door een e-mail te sturen naar pr@cdabarneveld.nl.

CDA Inspiratieavond:

Datum: donderdag 16 mei, inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur Locatie: Pannenkoekenboerderij De Tolboom, Hoevelakenseweg 89, Terschuur