Selecteer een pagina
Roel van den Broek

Roel van den Broek

Raadslid

Roel van den Broek

Raadslid

Ik ben Roel van den Broek geboren in Voorthuizen en woon in Barneveld in de wijk De Burgt. Samen met mijn vrouw Tineke hebben wij twee dochters Marieke en Liesbeth en een zoon Gerrit-Jan. Liesbeth is getrouwd met William en zij hebben twee kinderen Luuk en Sofie. Onze tweede dochter is getrouwd met Michiel en zij hebben een dochter genaamd Noé.

In het dagelijks leven ben ik vooral actief als vrijwilliger bij Welzijn Barneveld en heb ik gewerkt in de grafische industrie als general manager en international sales manager bij Kodak en Tokyo Ohka Kogyo Europe.

Van mei 2014 tot maart 2018 was ik al raadslid voor het CDA in Barneveld en dat mag ik nu vanaf november 2018 weer doen. Als raadslid zal ik mij voornamelijk bezighouden met de financiën en een deel van de zorg. Ik wil mij graag inzetten voor een financieel gezond Barneveld en een leefbare gemeente.

 

E-mailadres: r.vdbroek@cdabarneveld.nl

 

Meer over Roel van den Broek

Moestuin initiatief in Voorthuizen

Moestuin initiatief in Voorthuizen

De diaconieën van de Gereformeerde en de Hervormde kerk hebben een initiatief opgepakt om een dorpsakker te starten waarvan de oogst ten goede komt van de voedselbank. Er is ook al een mooi terrein gevonden dat ligt in de oksel van de nieuwe rondweg en het viaduct van...

Wat doet Roel van den Broek op zijn vakantie?

Wat doet Roel van den Broek op zijn vakantie?

Met de sleurhut achter de auto zijn wij, Tineke en ik, naar het zonnige Frankrijk vertrokken. Onze eerste bestemming zou in de Cevennes zijn. Wij hadden in oktober een leuke camping geboekt. Bij aankomst na anderhalve dag en 1150 km gereden te hebben, bleek de camping...