Selecteer een pagina

Het CDA Barneveld kiest voor vertrouwde gezichten en verjonging. Met een lijst verankerd in alle dorpen en vanuit verschillende generaties gaat het CDA met vertrouwen de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 in. Daan de Vries, lijsttrekker van de lokale partij: “Ons goede en enthousiaste team staat te popelen om aan de slag te gaan. Voor sterke dorpen en sterke verenigingen!”

De huidige gemeenteraadsleden zijn allen terug te vinden op de kieslijst. Maarten Schipper, huidig vice-fractievoorzitter (2), de betrokken volksvertegenwoordiger Anne van der Meer (3), de ervaren Roel van den Broek (5) en Gert Bouwman, agrariër uit Terschuur (6) willen graag hun werk voortzetten. Hoogste nieuwkomer, maar ook oude bekende, is Henk Smit (4) uit Zwartebroek.

Op de lijst is verder het nodige politiek talent te vinden. Mathijs Gijsbertse, onderwijzer in Stroe (7), Huib van Leijenhorst, 19-jarige Gardereen (8) en de jonge ambiteuze CDJA’er Sanne Hendriks (9). De top 10 wordt gecompleteerd met CDA-bestuursvoorzitter Jan Slot. Op de lijst staan verder bekende namen van Geurt Buurman uit Voorthuizen tot Gera Siemeling uit Barneveld.

Met dit gedreven en breed-georiënteerd team gaat het CDA Barneveld graag aan de slag voor alle dorpen die de gemeente Barneveld rijk is. Met sterke thema’s dichtbij de lokale leefomgeving wil het CDA hier graag samen met inwoners werk van maken. Politiek vanuit het midden, met de samenleving centraal