Selecteer een pagina

Wij zijn als CDA blij dat we met de voordracht van Didi een wat roerige periode kunnen afsluiten. Het begon allemaal begin juni toen onze Eppie plotseling moest stoppen. Aan ons de taak om op korte termijn na te denken over een vervanger. Dat was wel even schakelen voor ons. We hebben dit echter voortvarend opgepakt en we konden ons gelukkig prijzen met een grote belangstelling. Veel keuze dus en Didi is het uiteindelijk geworden. Een ervaren politica en bestuurder met een breed netwerk in de regio FoodValley.

Wij denken hiermee het college niet alleen weer te kunnen aanvullen, maar het ook completer te maken. Het toevoegen van de vrouwelijke touch die lang heeft ontbroken. Op z’n Barnevelds: Een kippetje bij de haantjes. Dat geeft rust in het hok.

Didi heeft met haar open mind, haar weloverwogen woordkeuze, haar rake analyses en haar hartelijke lach onze harten veroverd. Ik hoop dat ze dat ook bij u als raad en bij de inwoners van Barneveld zal gaan doen.

Didi, je bent nu namens het CDA in het college, unaniem gekozen door de gemeenteraad en je mag je inzetten ten dienste van de inwoners van Barneveld. Een prachtige taak! Wij wensen jou daarbij heel veel succes en Gods zegen toe.

(Foto: Barneveldse Krant)