Selecteer een pagina

Tamara van den Broek-Westerneng zal op 22 april 2020 afscheid nemen  als raadslid wegens een vertrek naar Australië voor een jaar. Haar plaats zal worden ingenomen door Anne van Drie-van der Meer (rechts op de foto). 
 
Tamara: “Na een periode van ruim 2 jaar zal ik tussentijds afscheid nemen van het raadswerk in de gemeente Barneveld om samen met mijn gezin een lang gekoesterde droom te laten uitkomen. Wij vertrekken op 28 mei 2020 voor een periode van een jaar naar Sydney (Australië) om te gaan genieten van het Australische leven. Alhoewel ik ontzettend uitkijk naar wat Sydney ons gaat brengen voelt het erg dubbel om hier afscheid te nemen.”
Ik kijk terug op een leerzame en fijne periode en ben dankbaar voor het vertrouwen en alle kansen, mogelijkheden en mensen die hierbij op mijn pad zijn gekomen.” Het CDA bedankt Tamara voor haar inzet in de fractie de afgelopen periode en wenst haar een goede tijd in Australië toe. 

Het CDA heeft Anne van Drie – van der Meer (27 jaar, Barneveld) bereid gevonden om de beschikbare plaats in te nemen. Momenteel is ze ook bestuurslid van het CDA Barneveld, maar stopt hiermee in verband met haar aankomende raadslidmaatschap. Hierop vooruitlopend wordt zij in de raad van 5 februari voorgedragen als commissielid. 

Anne is getrouwd, moeder van een dochter (1 jaar) en werkzaam in IT. Anne: “In 2019 werd aan mij gevraagd of ik bestuurslid wilde zijn voor het CDA Barneveld: daar hoefde ik geen twee keer over na te denken. Binnen deze korte tijd in het bestuur krijg ik nu de eer om deel uit te maken van de fractie: een verantwoordelijkheid waar ik mij graag voor ga inzetten.”
“Samen met de fractie ga ik 
er voor zorgen dat wij, vanuit onze christelijke beginselen en visie, waarde blijven toevoegen aan onze mooie gemeente en haar inwoners. Met name jeugd en gezin zijn voor mij belangrijke speerpunten waar ik mij op wil richten.” We zijn als CDA blij dat we Anne kunnen voordragen als nieuw fractielid en wensen haar veel succes en wijsheid toe.