Selecteer een pagina

Voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen is Daan de Vries (30 jaar) de beoogd lijsttrekker voor het CDA Barneveld. Daan zit momenteel in de gemeenteraad en is tevens fractievoorzitter. Het bestuur heeft besloten hem voor te dragen aan de leden in een vergadering na de zomervakantie.


Jan Slot, voorzitter van het CDA Barneveld: “Met Daan kiezen we voor ervaring, continuïteit en herkenbaarheid. Hij heeft zich afgelopen jaren als fractievoorzitter bewezen in de raad en met de rest van de fractie mooie resultaten behaald waar we als CDA voor staan. Dit geeft vertrouwen voor de aankomende verkiezingen.”


Daan de Vries: “Ik ben dankbaar voor het gestelde vertrouwen en kijk met veel enthousiasme en ambitie uit naar de komende periode. Graag ga ik met ons team aan de slag voor een nog vitaler Barneveld. We zetten ons in voor sterke dorpen en verenigingen en stellen de inwoner centraal. Het CDA verbindt en wil iedere inwoner de ruimte geven. Daar zet ik me graag de komende tijd samen met anderen voor in!”